Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@15:47:07 GMT

رابطه میان اختلال بیش‌فعالی و خلاقیت چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۱۷۹۲۵

رابطه میان اختلال بیش‌فعالی و خلاقیت چیست؟

نتیجه تحقیقات مختلف حاکی است که افراد مبتلا به اختلال بیش‌فعالی _کم‌توجهی، بیش از سایرین از قدرت‌هایی نظیر خلاقیت بهره‌مند هستند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، اگرچه به طور عام، بیش‌فعالی یک اختلال منفی به شمار می‌رود، با این حال کودکان دارای این اختلال از قدرت‌هایی فراتر از سایرین برخوردار هستند. یکی از این قدرت‌ها خلاقیت است که می‌تواند به موفقیت‌های زیادی برای فرد دارای بیش‌فعالی منجر شود و حتی مزایایی نیز برای جامعه درپی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه بسیاری از متخصصان درپی کشف قدرت‌های پنهان در میان افراد مبتلا به اختلال بیش‌فعالی هستند تا آن‌ها را به طور مثبت شکوفا کنند و آینده این کودکان را تحت تأثیر قرار دهند. قدرت استدلال، خلاقیت و تخیل‌پردازی از مهم‌ترین ویژگی‌های مثبت افراد دارای اختلال بیش‌فعالی به شمار می‌رود که در صورت شکوفایی می‌تواند به موفقیت‌های چشمگیری برای آن‌ها منجر شود.

جنبه مثبت اختلال توجه

جالب است بدانید که برخلاف تصور عام، کودکان دارای اختلال توجه از کمبود توجه رنج نمی‌برند، بلکه در همه زمان‌ها، به همه چیز با دقت توجه می‌کنند. بسیاری از کودکان دارای بیش‌فعالی، وضعیت خود را به یک سطل زباله پر و بدون درب تشبیه می‌کنند که هر لحظه محتویات آن در حال بیرون ریختن و پخش شدن روی زمین است. این وضعیت از نظر بسیاری از متخصصان، قابلیت حل مسائل را برای آن‌ها درپی دارد و نوعی قدرت تجزیه و تحلیل برای آن‌ها محسوب می‌شود.

نتیجه تحقیقات متعدد حاکی است که افراد مبتلا به بیش‌فعالی و کم‌توجهی اغلب در انجام امور نیازمند خلاقیت مانند موسیقی، هنر و کامپیوتر بسیار موفق‌تر از سایرین عمل می‌کنند. علاوه بر این، بسیاری از معلمان مدارس ادعا کرده‌اند زمانی که از دانش‌آموزان خود می‌خواهند یک نقاشی بکشند یا با وسایل اطراف خود یک اسباب‌بازی درست کنند، عملکرد کودکان مبتلا به بیش‌فعالی اغلب بهتر از سایر کودکان است.

این کودکان اغلب در مواجهه با چالش‌ها به جای پیروی از یک الگوی ثابت، درپی یافتن راه‌حل‌های جدید هستند. به عنوان مثال، زمانی که از کودکان بیش‌فعال خواسته می‌شود با لگوها یک اسباب‌بازی درست کنند، آن‌ها متفاوت با دوستان خود و به جای ایجاد مدل‌هایی مانند خانه یا قطار، وسیله‌های خلاقی به وجود می‌آورند و برای تشریح آن نیز، استدلال می‌آورند.

کد خبر 574133

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کودکان بیش فعالی اختلال نقص توجه و بیش فعالی اختلال بیش فعالی اختلال بیش فعالی یا نقص توجه خلاقيت و نواوري خلاقیت و بازی خلاقیت لگو مدارس کودکان استثنایی درمان بیش فعالی ریتالین و بیش فعالی بیش فعالی چیست شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اختلال بیش فعالی قدرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) روایتی از خلاقیت هوتن شکیبا برای صداپیشگی «بچه»

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)
  • (ویدئو) روایتی از خلاقیت هوتن شکیبا برای صداپیشگی «بچه»
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • میان وعده هایی سالم برای کودکان
  • نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان