Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@05:36:45 GMT

علت و درمان پرحرفی کودکان چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۷۰۳۷۶

علت و درمان پرحرفی کودکان چیست؟

یکی از مهم‌ترین علت‌های پرحرفی کودکان، حس کنجکاوی و تمایل به دانستن همه چیز است. وقتی فرزندمان ما را سؤال پیچ می‌کند و پشت سر هم پرسش‌های عجیب و غریب می‌پرسد، لازم است با صبر و حوصله به آن‌ها پاسخ دهیم و این روحیه پرسشگری را در او تقویت کنیم.

پرحرفی کودکان نشانه چیست؟
یکی از نشانه‌های ارزیابی کودکان باهوش، توانایی آن‌ها در تکلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
چرا که دیر حرف زدن کودکان یعنی صحبت کردن آن‌ها پس از ۳ تا ۳٫۵ سالگی، رشد مهارت‌های ارتباطی و شناختی کودک را با تاخیر مواجه میکند.
بعضی از بچه‌ها بیش از اندازه صحبت میکنند که این زیاد حرف زدن کودک یا زیاده روی در صحبت کردن موجب نگرانی والدین شده، اما زیاد صحبت کردن کودکان در بسیاری موارد نیز با هدف جلب توجه والدین قابل بررسی است.
کودکان پرحرف اصولا مهارت‌های اجتماعی بهتری دارند.
بچه‌های پر حرف گرایش به تعامل و ارتباط بیشتری دارند و زودتر رابطه دوستی برقرار میکنند
علت پرحرفی کودک
حس کنجکاوی کودکانه‌ای که از سوی والدین گاه مورد بی توجهی قرار میگیرد.

گاهی ترس کودکان نیز به زیاد صحبت کردن آن‌ها منجر میشود.

این اتفاق به ویژه در سنین پایین و برای کودکانی که شب‌ها از تنها خوابیدن در اتاق می‌ترسند اتفاق می‌افتد. چنین کودکانی از والدینشان میخواهند که کنار آن‌ها بمانند تا با آن‌ها صحبت کنند. حسادت نیز بخصوص پس از به دنیا آمدن فرزند جدید در خانواده برای کودکان بالای ۳ سال میتواند عامل برای زیاد صحبت کردن و جلب توجه والدین محسوب شود. بعضی اوقات پرحرفی نشانه‌ای از برون گرایی یا ویژگی‌های رفتاری افراد است.

پرحرفی کودکان.
اما برخی از اقسام پرحرفی دلالت بر بیماری‌های روحی و روانی دارد.

بیشتر اوقات پرحرفی کودکان به خاطر اضطراب و هیجان است. در برخی موارد پرحرفی میتواند مربوط به مشکل بیش فعالی کودک باشد، صحبت کردن بیش از حد، پریدن وسط حرف و قطع کردن صحبت یکی از علائم بیش فعالی است و این نوع پرحرفی با درمان بیش فعالی خود به خود و به مرور رفع میشود.

بعضی اوقات فرزندان از والدین خود الگو می‌گیرند و پرحرفی آن‌ها ناشی از تأثیر پذیری از اولیاست در این گونه موارد بهترین راه مقابله با پرحرفی کودکان اینه که با اصلاح رفتار والدین می‌توان در رفتار کودک نیز تغییر ایجاد کرد.

منبع: دلگرم 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیماری روحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۷۰۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - رئیس جمهور فرانسه خواستار آن شد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر ۱۵ سال در اتحادیه اروپا، تحت کنترل والدین باشد.
امانوئل مکرون در یک سخنرانی مفصل درباره آینده اتحادیه اروپا در دانشگاه سوربن پاریس، گفت: قبل از ۱۵ سالگی باید کنترل والدین برای دسترسی به فضای دیجیتال وجود داشته باشد. اگر محتوا چک نشود، این دسترسی، انواع خطرات و تحریفات ذهنی را ایجاد می‌کند که می‌تواند انواع نفرت را توجیه کند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، فرانسه در سال‌های اخیر شاهد حوادث خشونت‌بار مکرری بوده که دسترسی کودکان خردسال به اینترنت در وقوع آنها، نقش داشته است.

بر اساس گزارش لوکال، اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک همچنین در ناآرامی‌هایی که پس از تیراندازی پلیس به یک نوجوان در حومه پاریس در سال ۲۰۲۳ روی داد و به بسیاری از شهرهای فرانسه گسترش یافت، نقش داشتند.

پارلمان فرانسه سال گذشته، لایحه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی منوط به رضایت والدین شد و این مصوبه همچنین به والدین اجازه می‌دهد حساب‌های کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله‌ خود را در شبکه‌های اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.

پس از تصویب این لایحه در مجلس ملی فرانسه که با هدف مبارزه با هرزه‌نگاری، آزار و اذیت سایبری و رفتارهای اعتیادآور صورت گرفت، مجلس سنا هم به آن رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند